„Noii Golani” – atitudine şi idealism

România secolului XXI, o Românie fără atitudine, o Românie searbădă, fără pic de implicare socială, toţi vociferează, toţi au ceva de comentat, însă nimic de făcut; tinerii îşi sapă viitorul în alte ţări, pentru că lângă cei dragi nu au loc de hoţia ălora de la conducere, părinţii rămân fără speranţe pentru micuţii lor şi tot aşa…lista e lungă şi probabil, mai cunoscută decât un crez dumnezeiesc pentru românul de rând. Că doar vorba aceea, „nu va şti poporul ce mănâncă conducătorul”. Concluzia: oricum nimănui nu-i pasă, deşi se mai resimt câteva mişcări în ţinutul ardelenesc şi nu numai, mişcări ale tinerilor sau ale oamenilor de vârste mai înaintate, grupări sau simple reacţii împotriva clasei politice lipsite de scrupule ale României noastre.

Golanii Sibiului – patrioţi de rang mare

,,Noii Golani” este un grup apolitic de tineri care desfăşoară diferite acţiuni ce au la bază patriotismul şi implicarea civică. Numele acestei grupări este inspirat de mişcarea anti-comunistă din România anilor 1989-1990, ale cărei idealuri se încearcă a fi păstrate vii. Grupul s-a format în anul 2006 şi are membri în toată ţara, inclusiv peste Prut, în Basarabia. La Sibiu s-a format o secţiune pe 15 ianuarie 2010 cu numele – ,,Noii Golani Sibiu”. Scopul cu care s-a pornit la drum a fost acela de a le aminti sibienilor de eroii revoluţiei, de Basarabia, de adevăratele valori locale şi naţionale, de problemele de la Roşia Montană etc. Grupul îşi propune să vorbească mai mult prin fapte, dar unele lucruri se impun a fi spuse: „avem în România zeci de mii de organizaţii nonguvernamentale din care probabil active câteva zeci, avem un spectru politic în care stânga se confundă cu dreapta, puterea cu opoziţia, securiştii cu miliţienii, deasupra tuturor tronând doar interesul personal. Avem şi o minunată ,,societate civilă” activă doar atunci când interesele i-o cer”, ne declară conducătorul Noilor Golani de la Sibiu, Sergiu Rizea. „Ce să mai avem, completează Sergiu – o ţară tare ciudată….dar e a noastră şi ne-am săturat să ne simţim străini la noi acasă, ne-am săturat să-i lăsăm pe alţii să vorbească în numele nostru, să-i lăsăm pe alţii să ne decidă viitorul… Noi nu vom pleca şi nu vom renunţa!”

Descentralizare de la mic
la mare

Sergiu Rizea este membru al grupului din 2009, iar din 2010 când a înfiinţat secţiunea la Sibiu este şi responsabilul pe Sibiu al grupului. „Grupul m-a ajutat să-mi autodepăşesc condiţia. M-a învăţat să-mi cer drepturi, m-a învăţat să cred în idealuri, m-a învăţat să-mi iubesc fraţii (de peste Prut), să-mi respect eroii şi să cred că pot duce mai departe lupta pentru libertate, onoare şi patrie”. De curând a devenit liderul Golanilor pe ţară, oficial însă de foarte scurt timp, deoarece „se vorbeşte din ce în ce mai mult despre descentralizare iar grupul a decis să facă acest pas, şi să mute centrul de conducere la Sibiu. Sunt sigur că sunt mulţi oameni saturaţi de Bucureşti. E momentul să arătăm că şi din alt oraş al ţării se poate conduce ceva şi bine”.

Vorbe, fapte, suflet

Cel mai important lucru făcut de ,,Noii Golani Sibiu”, consideră Sergiu, a fost acela de a aminti de cei 99 de eroi căzuţi la Sibiu în 1989 pentru Libertate şi Adevăr. Comemorarea care a fost făcută prin marş, depunere de coroane şi flori, aprindere de lumânări, însă – „Pentru mine fiecare acţiune a fost foarte importantă”, declară Sergiu. Sunt un grup apolitic şi nu colaborează cu niciun politician, ba mai mult nici nu vor să fie asociaţi cu vreun politician sau curent politic. „În spatele nostru se află conştiinţa şi valorile în care credem. Dacă cineva din sfera politică vrea să susţină cauza îl aşteptăm, dar să fim serioşi, doar un politician dintr-un milion ajută dezinteresat. Aşa că ne vom baza în continuare doar pe noi şi pe tineri simpli ca noi”, ne declară Sergiu Rizea. Grupul crede în ajutorul altruist dat comunităţii şi nu în câştigul de imagine sau de influenţă. Iar dacă în decembrie ‘89, tinerii stăteau să socotească cât aveau de câştigat strigând: ,,Jos Comunismul”, „atunci eram în continuare sub dictatură”, este de părere conducătorul grupului.

Tricolori şi plini de viaţă

Grupul include atât fete cât şi băieţi şi deşi de cei mai mulţi tineri sunt luaţi în râs, există totuşi o parte în Sibiu destul de interesată de acţiunile grupului. Aproximativ 30-40 de tineri participă alături de grup la unele acţiuni şi se arată pasionaţi de idealurile pentru care acesta luptă. „Cei mai în vârstă se împart în mai multe categorii: curioşi (bârfitori), interesaţi (participă fizic la acţiuni), dar şi oameni mult mai în vârstă care ne ajută (revoluţionari, profesori, oameni de cultură), însă destul de puţini se manifestă activ”, afirmă Sergiu Rizea. Din păcate moda de a ignora lucruri care-ţi amintesc de adevăratele valori naţionale fără de care ne pierdem identitatea ca şi „specie europeană”, păleşte în faţa acestor cancanuri pe care le vedem la televizor, pe stradă, şi oriunde mergem, în fiecare zi. „Din păcate prea puţini tineri vor să mai facă parte din grup”, spune Sergiu, motivul fiind simplu: şi-au cam pierdut din demnitate. O parte din ei se implică doar la anumite acţiuni, alţii sunt foarte entuziasmaţi la început şi după câteva luni dispar, iar alţii aleg să se implice cu toată inima, această categorie fiind mult prea mică.

Orare în funcţie de
evenimentele trecute

Evenimentele grupului sunt programate de la începutul anului într-un calendar de activităţi şi sunt aleşi responsabili care se ocupă de fiecare acţiune, aceştia fiind ajutaţi de ceilalţi membri ai grupului în îndeplinirea sarcinilor. Organizarea acestor acţiuni ocupă destul timp din timpul liber al organizatorilor şi membrilor, timp care aproape nu se resimte datorită dorinţei mari pe care o au ca lucrurile să meargă bine. În Sibiu dintre acţiunile importante amintim: marşurile pentru eroii revoluţiei, mărţişorul tricolor, expoziţia foto ,,Salvaţi Roşia Montană” şi multe altele. Întâlnirile cu membrii grupului ,,Noii Golani”, aparţinând altor oraşe, au loc în funcţie de evenimentele naţionale, după cum urmează: 27 martie la Chişinău, 1 Decembrie la Alba Iulia, vara la Roşia Montană, în decembrie la marşurile pentru eroii revoluţiei. „Avem mulţi prieteni ai grupului şi membri simpatizanţi, oameni care se implică şi ajută atâta timp cât modul lor de viaţă le-o permite. Fără ei totul ar fi mult mai greu”, declară Sergiu Rizea, deoarece doar tinerii au puterea să schimbe ceva prin demnitate, atitudine şi implicare. În câteva cuvinte, ,,Noii Golani” sunt „patrioţi şi anticomunişti, vrem să nu ne pierdem identitatea naţională, să ducem la bun sfârşit idealul revoluţiei şi să ne cinstim valorile”. Pe data de 4 ianuarie, anul acesta, tânăra grupare şi-a sărbătorit aniversarea, iar petrecerea propriu-zisă a avut loc în preajma statuii poetului naţional al României din Parcul Sub Arini, de ziua acestuia, deci pe 15 ianuarie, cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu. ,,Noii Golani Sibiu” ar trebui să ne dea puţin de gândit asupra propriei noastre imagini, asupra felului în care ne autocaracterizăm ca neam, subestimându-ne de multe ori şi mai grav permiţându-le şi altora să o facă, lăsându-ne cotropiţi de mândria şi de orgoliul lor imens de a fi o naţie mai merituoasă. Ar trebui să preluăm totuşi din optimismul olandezilor şi din spiritul inovativ al nemţilor, din naţionalismul francezilor şi din pasiunea de afirmare a italienilor şi să vedem că poate ceva se schimbă în bine, deoarece, nu e oare starea pozitivă cheia oricărei reuşite?

Autor: Mihaela Anghel
Sursa: Sibiu 100%

4 Responses to „Noii Golani” – atitudine şi idealism

 1. George spune:

  Buna ziua , un blog superb ! Am postat pozele dumneavoastra pe facebook ! Aveti multi admiratori pe grupurile de pe facebook „Piata victoriei” , „Romani anti-usl” ! Unde va gasim pe facebook pentru a sustine si a ne alatura actiunilor dumneavoastra viitoare ?

 2. HOMOROCEANUA DRAIN CAMIL
  24/11/2015 at 07:32
  pana la urma s-a deschis si leptopul si internetul,usb-
  urile sunt aproape facute praf din cauza virusilor
  .
  CAT PE ACI SA FIE VORBA DE O COMUNICARE DIN ORAS
  DUPA TRIMITEREA E-MAILULUI DE AZI – NOAPTE(22.XI.15) CE-A DERANJAT VIZIBIL MAFIA P.S.D.,S – A DECIS SA SE UMBLE IN BLOC(D6) SI DIN BLOC(PRISACA DORNEI NR. 8SECTOR 3 BUCURESTI) DIN NOU LA CABLU TV (PLATIT INCLUSIV SI PE DECEMBRIE2015)CA SA NU MAI POT VEDEA NIMIC DIN CEEA CE SE DISCUTA PE B1TV, CACI LA CELELALTE TELEVIZIUNI DE CASA, DE PARTID UNIC ,TOTUL ESTE TELECOMANDAT.
  FAPTUL CA AM SCOS IN EVIDENTA CAPTIVITATEA IN CARE
  SE GASESTE GASELNITA “ALINUTA P.N.L.”, A DERANJAT GRUPUL INFRACTIONAL NEOCOMUNIST (PSD-ALDE-UNPR-PC-MINORITATI NATIONALE CARE PRADA ROMANIA DE 25 DE ANI DE LA EVENIMENTELE SANGEROASE DIN 22 DECEMBRIE 1989.
  SCOATEREA MEA DIN UZ DOVEDESTE ODATA IN PLUS PUTEREA MEA MEDIATICA CONFIRMATA DE FAPTUL CA SE DA APARENTA CA AS AVEA ACCES LA INTERNET CAM 15 MINUTE PE ZI CAND CONSIDERA MAFIOTII CA E CAZUL, PENTRU CA COMENTARIILE MELE SA NU INFLAMEZE MAI RAU SITUATIA PREZENTA .(NOAPTEA CAND EMISIUNILE SE REIAU)
  CA SI ALTE DATI AM ASTEPTAT IN ZADAR PANA LA ORA 18.00REMEDIEREA CABLULUI TV. NICI UN SEMNAL! NUMAI AP. 18(UNDE STAU EU LA MAMA MEA ) ARE PROBLEME CU CABLUL TV.
  UNDE AM EU DOMICILIUL NU AM NICI RADIO NICI TV DAR SANTAJISTUL TANDEM FORMAT DIN NASTASE – PONTA IMI IMPUNE PE FACTURA LUNARA DE ENERGIE ELECTRICA SA ACHIT O PLATA NEDATORATA PENTRU UN SERVICIU INEXISTENT DE CARE NU MAI BENEFICIEZ DIN 16 AUGUST 2006 ,ASA CUM AM ANUNTAT DE MII DE ORI PANA IN PREZENT,IAR PREMIERUL PONTA SESIZAT DE MINE CU DESFIINTAREA CENTRULUI ENEL DIN APROPIEREA DOMICILIULUI[IN BUCURESTI MAI SUNT DOAR 6 CENTRE IN TOT MUNICIPIUL], A DECLARAT TEXTUAL CA “NU E TREABA MEA !!!”CAND DAN DIACONESCU A PROPUS IN MOD JUSTIFICATA LA OTV ANULAREA ACESTEI TAXE PENTRU CARE MULTI SUNT OBLIGATI SA PLATEASCA TAXA RADIO TV FARA SA BENEFICIEZE DE ACEST SERVICIU FANTOMA , PREMIERUL PONTA L-A FACUT PE DAN DIACONESCU SA INTRE IN NISTE CAPCANE INTINSE, DISPUNAND SA I SE FACA DOSAR PENAL LUI DAN DIACONESCU CARE DE ATATA TIMP ESTE INCHIS ABUZIV DOAR PENTRU CA NU A VRUT SA CEDEZE PP-DD PATRULATERULUI ROSU PSD-UNPR –PC-ALDE.
  PARLAMENTARII PP-DD AU FOST INGHITITI DE BALENA HRAPAREATA CE-A DAT NASTERE DUPA SANGEROASELE MINERIADE UNOR PUI TOT ATAT DE FEROCE .
  NU CRED CA VA MAI REZISTA LEPTOPUL PLOII DE VIRUSI .SUNT OBLIGAT SA IES IN STRADA !
  LA REVOLUTIE !
  CINE – A TRAS IN NOI CHIAR PE 22?
  PENTRU CA AU PRIMIT COMANDA DE LA SECURITATE “TRAGETI IN TOT CE MISCA”, IN INCERCAREA DE-A NEGA CA A TRAS IN POPULATIA REVOLTATA DE COMUNISTI SI COMUNISM, CEL COCOTAT CU AJUTORUL LUI PONTA SI CAZANCIUC IN FUNCTIA DE PROCUROR GENERAL AL REPUBLICII TIBERIU NITU,PENTRU A ZADARNICI AFLAREA ADEVARULUI ISTORIC , A DECLARAT IN SCRIS CA A TRAS IN DECEMBRIE 1989 IN NEMISCATOARELE BLOCURI !
  NU PUTEA SA PRETINDA CA NU A TRAS DIN MOMENT CE S-AU INTORS IN CAZARMA CU INCARCATOARELE GOLITE DE CARTUSELE TRASE .
  PENTRU CA ASASINII SA NU RASPUNDA IN FATA LEGII PENALE PENTRU CRIMELE COMISE,DOCTORILOR LI S-AU RECOMANDAT DE CATRE ACTIVISTII PCR SA NU SCOATA GLOANTELE(CARTUSELE ) DIN TRUPUTILR VICTIMELOR SANGEROASELOR EVENIMENTE DECEMBRISTE DIN 1989!
  ADICA ORDINUL A FOST DAT PENTRU CA CORPRILE DELICTE(GLOANTELE UCIGASE SA NU SE RIDICE PENTRU A NU SE PUTEA IDENTIFICA PROVENIENTA ACESTORA ,AL AUTORILOR OMORURILOR PREMEDITATE IN MASA DENUMITE GENOCID SUI ULTERIOR CRIME IMPOTRIVA UMANITATII .)
  COMISIILE PARLAMENTARE AU TRANSAT TOTUL .IN ACEST FEL S-A AJUNS LA SITUATIA CREATA SI DORITA, DAR IMPOSIBILA , DE ANALIZARE A RAPORTULUI DE CAUZALITATE DINTRE PERSOANELE CARE-AU FOST INARMATE SI AU TRAS IN DECEMBRIE 1989 SI RANILE MORTALE ALE CELOR OMORATI CU GLOANTELE UCIGASE TRIMISE CU INTENTIA DE-A UCIDE,CACI AU TRAS IN DECEMBRIE 1989IN INCERCAREA DE-A INABUSI REVOLTA POPULARA !
  CLADIRILE IN CARE INCA MAI SUNT INCASTRATE GLOANTE DECEMBRISTE(ANVELOPATE DE PRIMARII COMUNISTI AI SECTOARELOR BUCURESTIULUI ) N-AU SUFLET DAR MAI AU MEMORIA ACELOR NOPTI ALBE !MAFIA POLITICA A SECURITATII CYBERNETICE
  IMI SALVEAZA PERMANENT TOATE MODIFICARILE DIN TEXT PENTRU A ADUCE IN TIMP UTIL LA CUNOSTINTA CENZORILOR POLITICI AI INFORMATIILOR MELE CUPRINSE IN TEXT ,DECIZANDU-SE DACA MI SE VA MAI DA DREPTUL SA TRIMIT E-MAILURI IN INTERN SI EXTERN IN NOAPTEA ACEASTA DE PE LEPTOP SAU DACA MA DUC IN ORAS SA TRIMIT DE ACOLO CONTRA – COST E-MAILURI .
  DE FAPT NU CRED CA MAI EXISTA DIN APRILE 2014 POSIBILITATEA SA TRIMIT DIN ORAS E-MAILURI DESI PRIN 2010S-A CRAT APARENTA CA ORICINE POATE TRIMITE ORICAND E-MAILURI TIP S.O.S. IN INTERN SI STRAINATATE .
  PRESEDINTELE IOHANNIS SI PREMIERUL CIOLOS SUNT CAPTIVII MAFIEI P.S.D.-ULUI .CONDUCEREA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR ESTE ESENTIALA IN TURISMUL ELECTORAL P.S.D. DIN PRIMAVARA SI IARNA ANULUI 2016. MINISTRUL TRANSPORTURILOR COSTESCU NU ESTE UMN TEHNOCRAT, CI UN MAFIOT.IN PLUS ESTE SANTAJABIL SI SANTAJAT INCA DE CAND ESTE SEMNATARUL UNUI ANGAJAMENT LA SECURITATE CAM LA NIVELUL ANULUI 1968!
  ATI TRECUT MULT PREA REPEDE PESTE AUDIEREA CELEI(RALUCA PRUNA ) PROPUSE SI AJUNSE MINISTRUL JUSTITIEI .PENTRU CA DANSA A FOST SI AVOCATA, ESTE CLAR CA SI DANSA A INTELES LA FEL CUM AM INTELES SI EU ROLUL ATENTIONARII FACUTE RALUCAI PRUNA DE MEMBRUL PSD() INVITAT MEREU LA ANTENA 3.SI PRESEDINTELE COMISIEI JURIDICE BOGDAN CIUCA LUI MA REFER LA AMENINTAREA EFECTIVA OBLICA ,
  CU PRIVIRE LA “ABUZURILE SI DERAPAJELE DIN JUSTITIE “CLAMATE DE PRESEDINTELE PARLAMENTULUI ANTON POPESCU TARICEANU, AS SPUNE MACAR CATEVA CUVINTE .
  MA REFER LA TRAFICUL DE INFLUENTA REPREZENTAT PRIN “BILETELUL” TRIMIS DE PREMIERUL TARICEANU (IN ACEA VREME SI PRESEDINTE AL P.N.L. )CU DESTINATIA PRESEDINTELE ROMANIEI ,BILETEL TRIMIS PRIN ELENA UDREA,FATA DE CARE PARLAMENTARII PENALI DE ATATEA ORI INTR-O PERIOADA FOARTE SCURTA DE TIMP AU VOTAT IN FAVOAREA RIDICARII IMUNITATII ELENEI UDREA.
  INTELEG CA TARICEANU NUMESTE DERAPAJ AL JUSTITIEI INCERCAREA TRAGERII LA RASPUNDERE PENALA A POLITICIENILOR CARE SE CONSIDERA CA AU PRIVILEGII SI NU TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA LEGII LA FEL CUM PROCEDAU ACTIVISTII P.C.R.PANA IN 22 DECEMBRIE 1989!
  INLOCUIREA UNUI PURTATOR DE CUVANT CU ALTUL CARE ESTE SPECIALIST IN COMUNICARE ,URMARESTE SA ZADARNICEASCA AFLAREA UNOR DATE CE AR TREBUI SA FIE PUBLICE ,SA FIE PREZENTATE OPINIEI PUBLICE SI PANA CA JUSTITIA SAA MUSAMALIZEZE CAZURILE ACESTEA.
  O PERSOANA NOUA SI TANARA ADUSA IN CALITATEA DE PURTATOR DE CUVANT AL UNUI PARTID MICFOLOSIT DE PSD NU MAI POATE PACALI OPINIA PUBLICA PRETEXTANDU-SE CA NU SE STIE DESPRE CAZURILE RESPECTIVE !
  23.XI.2015“ DUPA CARE A FOST ACHITAT “(LAURA )[A.L.D.E.]
  “SI DACA NU VA FI CONDAMNAT “DECLARA REFERINDU-SE LA DRAGNEA ,PSD-ISTUL RIZEA INTR-O EMISIUNE LA UN POST PRIVAT DE TELEVIZIUNE ,SEMNIFICA FAPTUL CA SE STIE DESPRE SOLUTIA COMANDATA POLITIC IN FAVOAREA LUI LIVIU DRAGNEA CARE SE VA DA IN DOSARUL DRAGNEA.
  INTELEG CA VRAND SA SCAPE DE PUSCARIE,ACUM DRAGNEA PRETINDE IN MOD ORDINAR CA ALTCIVENA SI NU EL AR FI TRIMIS EMAILURILE CONTINAND SEMNATURA SA,IN CONDITIILE IN CARE CAND A AFLAT A DOUA ZI DE DUPA TRIMITERILE RESPECTIVELOR EMAILURI DIN 2012,(PRIN INTERMEDIUL SCURGERII DEE INFORMATII CHIAR DIN CADRUL DNA ,)CA D.N.A.-UL ESTE PE URMELE SALE , PERSOANA CU FUNCTIE DE CONDUCERE IN PSD,LIVIU DRAGNEA A INCERCAT SA-SI STEARGA URMELE LA FEL CUM AU PROCEDAT CEI CE AU VANDUT ARTIFICIILE FOLOSITE IN SPATIU INCHIS SI PE UN MATERIAL INFLAMABIL , CE AU PRODUS INCENDIUL DIN CLUBUL DE NOAPTE COLECTIV DISTRUGAND FACTURILE PENTRU A NU RASPUNDE PENAL !
  CA SA MINTI DUPA 3 ANI CA NU TU(DRAGNEA LIVIU ) AI TRIMIS EMAILURILE, DUPA CE TIMP DE 3 ANI AI SPUS SI TU SI PONTA CA TRIMITEREA EMAILURILOR NU ESTE INFRACTIUNE ,ESTE O BATAIE DE JOC PENTRU ACTUL DE JUSTITIE CAT SI PENTRU NOI JUSTITIABILII BATJOCORITI DE UNELTELE NEDEMNE CE OCUPA FUNCTIILE PUBLICE DE MAGISTRATI CARE AR TREBUI SA FIE EXEMPLE DE MORALITATE .
  CU OCAZIA AUDIERII IN PARLAMENT A CANDIDATULUI PENTRU FUNCTIA DE MINISTRU AL JUSTITIEI ,RALUCA PRUNA A AFIRMAT CA MORALA N-ARE NICI O LEGATURA CU LEGEA ,CA SI CUM IN EXPUNERILE DE MOTIVE ALE PROIECTELOR LEGISLATIVE NU EXISTA PERCEPTE MORALE CE STAU LA BAZA CONCEPERII PREVEDERILOR ACTELOR NORMATIVE.
  NIMENI NU POATE IGNORA FAPTUL EVIDENT CA ORICE LEGE APARA ANUMITE VALORI MORALE CARE DACA SUNT INCALCATE DE CATRE DESTINATARII LEGII,TREBUIE SA RASPUNDA PRIN INTERMEDIUL UNOR SANCTIUNI CONSACRATE IN LEGE IN RAPORT DE CEI CE INCALCA DISPOZITIILE PREVAZUTE.
  SUSTINEREA LA CARE FAC REFERIRE(“MORALA N-ARE LEGATURA CU LEGEA”),S-A FACUT DE RALUCA PRUNA CU OCAZIA INTREBARII PUSE DE UN PARLAMENTAR IN SENSUL EXISTENTEI UNEI TEMERI DIN PARTEA CELUI CE-A FACUT INTREBAREA, POTRIVIT CAREIA AR PUTEA EXISTA SAU NU O EVENTUALA LARGIRE A CADRULUI INCOMPATIBILITATILOR.
  ASADAR PE PARLAMENTARI I-AR DERANJA DACA MINISTRUL JUSTITIEI VA FACE PROPUNERI,VA INITIA PROIECTE LEGISLATIVE CU PRIVIRE LA EXTINDEREA REGIMULUI JURIDIC AL IMUNITATII LA FUNCTIONARII PUBLICI .
  IN REALITATE CEA CARE A AJUNS MINISTRU AL JUSTITIEI(RALUCA PRUNA) A AVUT IN GAND CAND A AFIRMAT LIPSA LEGATURII INTRE MORALA SI LEGE , CEVA DE GENUL SCUZELOR POLITRUCILOR CARE PRETIND IN FATA CAMERELOR DE FILMAT, CA PROBLEMA COLEGULUI LOR (SOVA,PONTA,DRAGNEA,
  CIUCA …. )POATE FI UNA CEL MULT IMORALA, DAR NU SI ILEGALA!”
  ACEASTA ESCHIVA ARE SCOPUL EVIDENT DE A INFIRMA TEZA UNIVERSAL VALABILA VERIFICATA TIMP DE CEL PUTIN 5 ANI DE ZILE POTRIVIT CAREIA PARLAMENTUL A DEVENIT PE FATA UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT !STRADA A AFLAT-O SI EA
  RESPECTIVUL JOC DE CUVINTE ,(E IMORAL DAR NU SI ILEGAL)FOLOSIT DE POLITRUCI SI NU NUMAI, ASCUNDE CEVA NU DOAR RUSINOS, CI SI EXTREM DE PERICULOS,ASIGURAREA PRIMITA DE POLITRUC DE LA MAGISTRAT CA NU VA RASPINDE PENAL,DIN MOMENT CE POLITRUCII STIU CA AI LOR COLEGI VOR SCAPA DE PEDEAPSA INCHISORII!
  ANTEPRONUNTAREA COLEGILOR DE BREASLA SI DE HOTII,ESTE UN INDICIU CA JUSTITIA A RAMAS O ANEXA NEDEMNA A POLITICULUI COMUNIST CU TOATE MAsuriSURILE DE PRECAUTIE CONSTAND IN IMPARTIREA IN MOD FORMAL A PARTIDULUI UNIC IN MAI MULTE PARTIDE DENUMITE CU TOTUL ALTFEL DECAT INAINTE ,PENTRU A-SI PIERDE MURDARELE URME!
  PENTRU A NU RASPUNDE PENAL SI A NU PROVOCA COMENTARII NEDORITE PE MARGINEA CELOR PETRECUTE,FORMATORII DE OPINIE MITUITI DE POLITRUCI,TRANSFERA LA NIVELUL CUVINTELOR EXPRIMATE PUBLIC , FAPTA DIN DOMENIUL PENAL IN DOMENIUL MORAL ,SPATIU ABSOLUT IMPROPRIU POLITRUCILOR DIN ROMANIA!
  “DA ASTA E TARA”LAURA CHIRIAC.
  CA SI CUM TARA,PATRIA IN CARE NE-AM NASCUT AR FI DE VINA PENTRU CEEA CE SE PETRECE IN MOD PREMEDITAT TIMP DE 25 DE NAI INCOACE ,CI OAMENII CARE OCUPA FUNCTII IMPORTANTE IN STAT PARAZITATE DE OAMENII DE PARTID PLASATI IN ACESTE FUNCTII CHEIE IN VEDEREA SUBMINARII ECONOMIEI NATIOANALE SI IMBOGATIRII RAPIDE PE ACESTE CAI NELEGALE.
  “ PATRIA E INLAUNTRUL NOSTRU SI O DUCEM CU NOI PESTE MARI SI TARI SI NUMAI CAND SUNTEM DEPARTE SI IN SINGURATATE NE TREC FIORI AMINTINDU-NE DE UNDE NE-AM RUPT SI NU GASIM MANGAIERE DECAT IN RESTRISTE SI IN LACRIMI.
  PATRIA NU E PAMANTUL PE CARE TRAIM DIN INTAMPLARE ,CI E PAMANTUL PLAMADIT CU SANGELE SI INTARIT CU OASELE INAINTASILOR NOSTRI .PARINTII , MOSII SI STRAMOSII .NE SUNT ADEVARATA PATRIE,EI CARE AU VORBIT ACEASI LIMBA , AU AVUT ACELASI DOR , ACELEASI SUFERINTE , ASPIRATII SUNT PATRIA.”
  BARBU STEFANESCU DELAVRANCEA
  DINTRE TOTI CEI MAI VINOVATI SUNT JURNALISTII ,MAI ALES CEI CARE AU INTRAT IN POLITICA, PENTRU CA NU AU CREAT PROBLEME DE IMAGINE,DE CONSTIINTA POLITRUCILOR IN DECURSUL ACTIVARII LOR ,AL “JURNALISTILOR” ,IN MASS – MEDIA,LASANDU-SI LOC SA ACCEADA IN BREASLA CEA MAI URATA DE POPORUL DE EI NEREPREZNTATA !
  OBSERVATII ALE MELE PERTINENTE SI CONCLUDENTE.
  SUSTINERILE UNOR INVITATI TRIMISI IN EMISIUNI(DE CONDUCEREA PARTIDELOR) CU UN ANUMIT SCOP CONCRET MANIPULATOR ,NU SUNT SIMPLE VORBE, CI INDICA CELE CE SE VOR PETRECE IN BAZA UNOR ARANJAMENTE OCULTE SI ILEGALE EXISTENTE INTRE INFRACTOR, MAGISTRAT SI MAFIA ACELUI PARTID CARE FACE PRESIUNI PENTRU OBTINEREA UNEI ANUMITE SOLUTII JUDECATORESTI NU DOAR IN SCOPUL SALVARII PERSOANEI CU FUNCTIE
  DE CONDUCERE IN PARTID[PONTA,DRAGNEA ],CI SI A PARTIDULUI STAT DE LA PRABUSIREA IN SONDAJELE ELCTORALE SI PE CALE DE CONSECINTA REZULTATE DEZASTRUOASE LA VIITOARELE ALEGERI !
  IATA INTERESUL CRIMINAL AL ORDINELOR DATE IN SENSUL VIRUSARII PERMANENTE A CALCULATORULUI,A LEPTOPULUI MEU.ESTE DE PRECIZAT CA INSTIGATOAREA FURTULUI DE ACTE A VORBIT PE 22AUGUST 2015 SA NU MAI DEA PRIN PARC PENTRU ANU MA AJUTA CUMVA LA DEPANAREA LEPTOPULUI CE URMA SA FIE VIRUSAT DE CATRE MAFIA SECURITATII CYBERNETICE A P.S.D.-UNPR.
  DIN MOMENT CE SUNT TRIMISI CA INVITATI IN CADRUL EMISIUNILOR TV,IN VEDEREA MANIPULARII OPINIEI PUBLICE, ACEASTA PRESUPUNE EXISTENTA IN COMPLETUL DE JUDECATA A DOI MEMBRI AI COMPLETULUI DE JUDECATA PE DE-O PARTE SANTAJATI DE MAFIA P.S.D.,IAR PE DE ALTA PARTE COINTERESATI MATERIAL CU OCAZIA DARII SOLUTIEI PRETINS A SE LUA IN NUMELE LEGII CARE EXPRIMA MINCIUNA SALVATOARE A INFRACTORULUI POLITIC !
  DECLARATIA DATA PE 23.XI.2015 DE CATRE DRAGNEA LA I.C.C.J.ESTE UNA NEDEMNA SI SUFICIENT DE AMENINTATOARE PENTRU A DETERMINA O ALTFEL DE HOTARAR JUDECATOREASCA DECAT DE CONDAMNARE :”CRED IN MATURITATEA SI INTELEPCIUNEA INSTANTEI!”
  CU ALTE CUVINTE, DACA CEA CARE TREBUIE SA DECIDA IN DECEMBRIE 2015 O HOTARARE JUDECATOREASCA IN DOSARUL CE-L PRIVESTE IN PRIMUL RAND PE DRAGNEA,SA NU-L CONDAMNE DACA NU VREA SA AIBA SOARTA CELEI TRIMISE (DISCIPLINAR)DE LA SECTIA PENALA LA ALTA SECTIE DIN CADRUL ACELEI INSTANTE IN CARE JUDECATOAREA RESPECTIVA NU ESTE SPECIALIZATA ,PENTRU CA A AVUT CURAJUL SA DEA SOLUTII MAI GRELE IN RAPORT DE POLITRUCI CE SE CONSIDERA PRIVILEGIATI FATA DE APLICAREA LEGII .
  ACELASI LUCRU S-A PETRECUT CU
  MINE IN MOMENTIUL IN CARE CAND A VENIT L CONDUCEREA D.G.J.C.L.
  VASILE CHIRILA PARTENER DE AFACERI MURDARE CU PRIMARUL GENERAL VIOREL LIS,CAND S-A DORIT SCHIMBAREA MEA DE LA REPREZENTAREA SECTIILOR 3-4CIVILE DE LA CURTEA DE APEL BUCURESTI, DISPUNANDU-SE LA SUGESTIA SANTAJATOAREI DIRECTOARE ADJUNCT SANDU ANA, SA REPREZINT P.M.B. LA SECTIA COMERCIALA A TRIBUNALULUI BUCURESTI PENTRU A MA CONCEDIA ULTERIOR! CU CE IL SANTAJA SANDU ANA,MANA DREAPTA A PREMIERULUI ADRIAN NASTASE PE VASILE CHIRILA ?
  CU PUBLICAREA UNEI ARTICOL IN PRESA PRIN CARE SE DEZVALUIA CA RESPECTIVUL DIRECTOR A FOST ARESTAT IN VREMEA COMUNISMULUI, MOTIV PENTRU CARE A AJUNS SA FACA PUSCARIE LA LOCUL DE MUINCA ,CA SEF DE APROZAR !
  CAND AM DESCOPERIT CA SOTUL D-NEI SANDU ESTE P.S.D.-IST DE-AL LUI NASTASE CU CARE ANA SANDU A FOST COLEG DE FACULTATE,SI EA S-A PUS LA DISPOZITIA CONDUCERII PNTCD(LUPU,DOBRESCU,CIORBEA…) SA SERVEASCA LA ADMITEREA IN JUSTITIE A ACTIUNILOR IN REVENDICARE INCLUSIV PRIN PARTICIPAREA JURISTILOR P.M.B. LA REUSITA IN INSTANTA A PNTCD-ISTILOR , INDIFERENT CA EXISTAU SAU NU ACTE DE PROPRIETATE IN DOVEDIREA CALITATII PROCESUALE ACTIVE .
  DIVORTUL A FOST GRABIT DE SANDU ANA DE TEAMA CA EU MI-AM DAT SEAMA DE TEATRUL IEFTIN AL FRUNTASILOR PNTCD IN REALITATE AFLATI MANA IN MANA CU PSDR-ISTUL DE FRUNTE NASTASE ADRIAN.
  SANDU ANA ERA INRUDITA CU FAMILIA PREZIDENTIALA CEAUSESCU SI BARBULESCU , EA A DIVORTAT DE BARBATUL EI, IMEDIAT CE EU AM DESCOPERIT ACESTE ASCUNZISURI CONTRASTANTE CU CEEA CE SWE AFIZEAZA,IAR DIVORTATUL A OBTINUT SI O REPARTITIE DE CASA DE LA P.M.B. PE MOTIV CA NU MAI ARE UNDE SA STEA DIN MOMENT CE A DIVORTAT, CA SI CUM IMPARTIREA BUNURILOR COMUNE NU AR FI FOST DE COMPETENTA INSTANTEI DE JUDECATA ,CI A P.M.B.CE-A INTRODUS (PRIN ANA SANDU)DREPT CRITERIU DE REPARTITIE,SITUATIA URGENTA A CELUI CE DEPUNE LA DOSAR IN VEDEREA ATRIBUIRII UNEI LOCUINTE DIN FONDUL LOCATIV DE STAT O HOTARARE DE DIVORT SITUATIE CAREIA I SE DADEA UN ANUMIT PUNCTAJ IN ATRIBUIREA UNEI CASE DE LA P.M.B.
  FIIND MAI MULT DECAT UN AUXILIAR AL JUSTITIEI POLITIZATE NEOCOMUNIST , IN 9 LUNI DE ZILE SANDIU ANA A OBTINUT SI HOTARARE JUDECATOREASCA DE DIVORT SI ATRIBUIREA UNEI LOCUINTE PENTRU CEL DE CARE FORMAL A DIVORTAT.
  ”RESPECTIVELE MESAJE(S.M.S.)
  N-AU FOST TRIMISE NICI DE MINE,NICI DIN ORDINUL MEU .PROBABIL CA TINERII VOLUNTARI AFLATI IN SEDIUL P.S.D. AU TRANSMIS MESAJE, ” IN LEGATURA CU PARTICIPAREA SAU NEPARTICIPAREA LA REFERENDUMUL DE DEMITERE AL PRESEDINTELUI ROMANIEI DOMNUL TRAIAN BASESCU .
  IMI AMINTESC CA IN MOMENTUL IN CARE EU AM TRIMIS E-MAILUL LA D.N.A.CUPRINZAND PLANGEREA PENALA (FURTUL DE ACTE ) ARATAND CA EXISTA SCURGERI DE INFORMATII LA D.N.A.,DOVEDIND FAPTIC CA DUPA CATEVA ORE DE LA TRIMITEREA E-MAILULUI A SOSIT O MASINA LA BLOCUL D4 CU SCHELE DE BLOC IN VEDEREA INCEPERII ANVELOPARII BLOCULUI IN CARE AM ADRESA DE DOMICILIU,ANVELOPARE CU FORTA -IN CE MA PRIVESTE , PREJUDICIUL IN CUANTUM DE 100 DE MILIOANE DE LEI TREBUIND SA FIE ACOPERIT DE CEI CE AU HOTARAT IN MOD ILEGAL SI POLITIC CA NU D.N.A.-UL ESTE COMPETENT ,CI PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 3 BUCURESTI,UNDE ERA HOTARATA ILEGAL SOARTA DOSARULUI PENAL!
  DUPA CE AM ARATAT ACESTE STARI DE LUCRURI A APARUT LA TELEVIZOR SEFA D.N.A. LAURA CODRUTA KOVESI SI A CLAMAT FAPTUL CA NU EXISTA SCURGERI DE INFORMATII IN INSTITUTIA PE CARE O CONDUCE(D.N.A. ).
  FOARTE PROBABIL CA ASA S-AU PETRECUT LUCRURILE SI ATUNCI CAND DRAGNEA A STERS URMELE CELOR SAVARSITE DE EL,DAND VINA PE TINERII AFLATI IN SEDIUL P.S.D.-ULUI.
  INCOMODUL HAC.
  23.XI.ORA 17.00+COMPLETARI FACUTE IN TIMPUL EMISIUNII CE A AVUT LOC PE B1TV.(SABIN ORCAN).
  ORI DA CATE ORI VINE MAICAMEA DE LA FISA , MAICAMEA SPUNE SA NE UITAM PE ANTENA 3 , HOATA ANCA LUCIA STANESCU CONTINUA SA FACA PRESIUNI CA MAMA SI EU SA NE UITAM PE ANTENA 3 ,PENTRU A NU PUTEA SA OBSERV CELE DISCUTATE PE B1TV. S-A DAT DE GOL IARASI .
  TELEFOANELE PERMANENTE DATE(DOUA PE PARCURSUL A CATORVA[2] ORE ZI) MAMEI MELE DE CATRE ANCA STANESCU INCEPAND DIN LUNA MAI 2012 PRIN CARE ACEASTA IMPUNE MAMEI MELE SA DEA IMDIAT PE ANTENA 3 SI RTV , CA SE VORBESTE IMPOTRIVA LUI BASESCU SI A ELENEI UDREA ,DOVEDESTE CA CEA DEVENITA DIN TIMPUL STUDENTIEI MEMBRA P.C.R. IN SCOPUL DECLARAT DE A OBTINE MEDII MAI MARI SI O REPARTITIE MAI BUNA PRIN INCALCAREA DREPTURILOR ALTOR STUDENTI MAI MERITORII DECAT EA (FARA A AVEA SPRIJIN POLITIC), NU DOAR CA APRECIAZA DREPT EFICIENTA METODA SPALARII PE CREIER A TELESPECTATORILOR MANEVRABILI PRIN INTERMEDIUL CANALELOR INROSITE MEDIA,DAR FACE SI NOI ADEPTI ,IN ACELASI TIMP IMPIEDICANDU-MA SISTEMATIC SA AM ACCES LA INFORMATII OBIECTIVE DE LA SINGURA TELEVIZIUNE RAMASA NEPOLITIZATA (B1TV) !
  PENTRU CA O SINGURA TELEVIZIUNE NU POATE AVEA JURNALISTI SPECIALIZATI IN TOATE DOMENIILE IMPORTANTE IN SOCIETATE,SI PENTRU CA NICI NU POATE CUPRINDE EXHAUSTIV TOATE CELE PETRECUTE IN MOD ESENTIAL INTR-O ZI , EU IMI MAI ARUNC OCHII SI PE LA DIGI 24 SI REALITATEA PENTRU COMPLETAREA ANSAMBLULUI DE DATE,CUNOSTINTE DE PRELUCRAT NECESARE CUNOASTERII ZILNICE A REALITATII,DAR SI PENTRU A OBSERVA TENDINTELE ANORMALE EXISTENTE LA ACESTE TELEVIZIUNI .
  CE FAC CONSILIERII ? CONSILIERII (POLITICI) STRANG BANI MURDARI PENTRU PARTIDELE POLITICE MAFIOTIZATE CE VOR FI FOLOSITI IN ALEGERILE CE AU LOC DIN 4 IN 4 ANI!
  CELE SCRISE NU MAI POT FI INDEMN PENTRU UNII, PENTRU ACEASTA ZI, ASA CA AR TREBUI SA POT AVEA ACCES LA INTERNET.
  SE DORESTEDE CATRE VICEPREMIERUL VASILE DANCU ADUCEREA DE SPECIALISTI DIN BRUXELLES PENTRU A FI MITUITI IN ACELASI FEL CUM EXPERTII AGREATI DE FAMILIILE POLITICE AI COMISIEI EUROPENE AU PRETINS IN MOD MINCINOS CA SE FAC PROGRESE ANUAL IN ADMINISTRATIA SI JUSTITIA NEOCOMUNISTA DIN ROMANIA INCEPAND DIN ANUL 1994 .
  STIU CA DIN PACATE CUVINTELE OBIECTIVE DOR, DAR CINE-I DE VINA DE MODUL CUM ESTE FIECARE ?
  CELOR CE OMOARA IN FASA PANA SI SPERANTA LE-AS PUNE URMATOAREA INTREBARE DE BARAJ : PAI DUPA CE M-ATI DECLARAT VERBAL NEBUN DE ATATEA ORI DIN 1997 PANA IN PREZENT (SANDU ANA, ADRIAN NASTASE, VICTOR PONTA , GRADINARU STELA, GEORGESCU VIORICA, ANCA LUCIA STANESCU… ) DE CE VA TEMETI SA SE IA CUNOSTINTA DE CELE GANDITE SI EXPRIMATE IN SCRIS (CU TENTA ARTISTICA SAU NU )DE CEL CE ARE CURAJ NEBUNESC SA SPUNA ADEVARUL GOL GOLUT ???
  IMI RAMANE CONSOLAREA CA NUMAI DESPRE CEI CE AU AVUT PERSONALITATE S-A SPUS CA SUNT NEBUNI:MIHAI EMINESCU, GRIGORE ALEXANDRESCU,…..
  PENTRU CA N-AU VRUT SA-MI DEA ACCES LA INTERNETUL PE CARE IL ACHIT (RDS-RCS)AM TRIMIS ADOUA ZI E-MAILUL RESPECTIV DIN ORAS CONTRA COST!
  HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL 23.XI.15 ORA 23,55

 3. INTRUCUT SAMBATA 21.XI.2015AM GASIT IN CASUTA POSTALA DE PE USA ADRESEI DE DOMICILIU O INSTIINTARE DE PREZENTARE LA I.C.C.J.,IN DATA DE MARTI 24.XI.2015AM PLECAT LA INALTA CURTE DE CASATIE UNDE MI S-A INMANAT UN PLIC CU DOUA INSCRUISURI :O COMUNICARE SI O MINUTA .
  ASTFEL AM LUAT CUNOSTINTA DE CONTINUTUL MINUTEI NR. 883 DATE IN DOSARUL PENAL NR. 3790/1/2015 CONSTITUIT DIN CONTESTATIA MEA CU PRIVIRE LA REZOLUTIA INFRACTIONALA A SEFULUI SERVICIU AL PARCHETULUI DE PE LANGA I.C.C.J.DE-A CONSIDERA NECOMPETENTA D.N.A.-UL SA EFECTUEZE URMARIREA PENALA IN CADRUL PLANGEREA PENALE CE VIZA ASOCIEREA LA INFRACTIUNI A GRUPULUI INFRACTIONAL ORGANIZAT- INDREPTATE IMPOTRIVA MEA.
  PENTRU A PSEUDOJUSTIFICA DAREA CU INTENTIE DIRECTA PREJUDICIANTA A UNEI DECIZII PENALE IMPOTRIVA DREPTURILOR SI INTERESELOR MELE PROTEGUITE DE CONSTITUTIE , A UNEI SOLUTII NEFAVORABILE MIE COMANDATE DE NECESITATEA MAFIEI P.S..D.-ULUI DE-A PRELUNGII MANDATUL PROCURORULUI GENERAL TIBERIU NITU INSTIGATOR AL FURTULUI DE ACTE SI AL CELORLALTE MASURI ULTERIOARE ABUZIVE , S-A RECURS DE CATRE JUDECATOAREA SIMONA CRISTINA NENITA LA CALIFICAREA “TEHNICO JURIDICA “CU REA – CREDINTA A OBIECTULUI CAUZEI,PRETINZANDU-SE CA “OBIECTUL CAUZEI AR FI “PLANGERI SOLUTII DE NEURMARIRE PENALA /NETRIMITERE IN JUDECATA (ART.340NCPP)”.
  NU POATE FI VORBA DE INTERPRETAREA GRESITA A ACTULUI DEDUS JUDECATII INTRUCAT CALIFICAREA DATA A FOST FACUTA CU INTENTIA DIRECTA DE A PRONUNTA IN CAMERA DE CONSILIU, FARA CITAREA MEA SOLUTIA DE RESPINGERE CA INADMISIBILA A PLANGERII .
  CU ALTE CUVINTE JUDECATOAREA SI-A FACUT MINGEA FENTAND SI DRIBLAND TOT CE A INTALNIT IN JUR PENTRU A SUTA DECISIV IN POARTA RAMASA GOALA AFLATA IN CAREUL ADVERS.
  MINUTA CRITICATA DE MINE PE CALEA PREZENTEI MAI CUPRINDE SI MENTIUNEA TIP SANCTIUNE PENTRU CA M-AM PUS CU CAPII MAFIEI J.A.I. DIN ROMANIA “OBLIGA PETITIONARUL LA PLATA SUMEI DE 100LEI CU TITLU DE CHELTUIELI JUDICIARE CATRE STAT “.
  DIN GRUPUL DE 10 SEFI AI MAFIEI JUDICIARE, INSTIGATORI LA SAVARSIREA DE ABUZURI FATA DE MINE, OBSERVAM CA 3 DINTRE EI (VICTOR PONTA ,ROBERT CAZANCIUC, OPREA GABRIEL )NU MAI OCUPA FUNCTIILE PARAZITATE DIN INTERIORUL CARORA ISI EXERCITAU TRAFICUL DE INFLUENTA MAJOR , RAMANAND PE POZITIILE DE FORTA DE PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI SI PRESEDINTE AL C.S.M.IN PRINCIPAL TIBERIU NITU SI FLORIN TUDOSE IMPINSI IN ACESTE FUNCTII CHEIE DE CATRE TANDEMUL MAFIOT NASTASE – PONTA !PIERDEREA FUNCTIILOR PE CARE LE-AU OCUPAT , ASOCIATA CU POZTIA RAMASA A CELORLALTI DOI INSTIGATORI NU INSEAMNA CA CARIERISTII PIERZATORI DE FUNCTII NU MAI SUNT CAPABILI SA EXERCITE UN TRAFIC DE INFLUENTA MACAR MEDIU ASUPRA CELOR CE AU DECIZIA , DIN MOMENT CE S-A DAT O ASTFEL DE DECIZIE PENALA IMPOTRIVA MEA DE CATRE NUMITA SIMONA CRISTINA NENITA IN CALITATE DE JUDECATOR DE CAMERA PRELIMINARA .
  OBSERVATORII FENOMENULUI COMUNISMULUI AU REALIZAT COMPARATIV CA IN TOATE CAZURILE CA SI IN CAZUL EVENIMENTELOR SANGEROASE DIN DECEMBRIE 1989 SI DIN MINERIADELE SECURITATII ,VICTIMELE ,RANITII SI MORTII AU FOST GASITI A FI DE VINA .
  INSTITUTIILE JUDICIARE AU SCOS VINOVATI TOT PE CEI CARE – AU IESIT DIN LOCUINTELE IN CARE STATEAU PENTRU A-SI APARA DREPTURILE SI LIBERTATILE INCALCATE DE CATRE AUTORITATILE COMUNISTE SI NEOCOMUNISTE !
  NUMAI CA DE ACEASTA DATA E.C.H.R.NU A MAI FOST LA FEL DE INGADUITOARE CA PANA ACUM (25 DE ANI DE ZILE )CU REGIMUL CRIMINAL COMUNIST CONTINUAT PRIN REGIMURILE NEOCOMUNISTE PRETINS A FI DEMOCRATE.
  COMUNISMUL NU AVEA CUM SA DISPARA IN CATEVA NOPTI DECEMBRISTE , EL A CONTINUAT SUB DIFERITE FORME PERVERSE DE MANIFESTARE A NEOCOMUNISMULUI.
  NEOCOMUNISTII TINERI SI TINERE SUNT OCUPANTII IMPORTANTELOR FUNCTII PUBLICE PUSI IN ACESTE POZITII DE FORTA DE CATRE OAMENII PARTIDULUI INFILTRATI IN JUSTITIE SI ADMINISTRATIA CENTRALA SI LOCALA , PE CONSIDERENTUL CA ACESTI SIMPATIZANTI VOR MUSAMALIZA IN CONTINUARE ABUZURILE LOR.
  PENTRU FOSTUL TRAGATOR NITU TIBERIU AFLAT IN POZITIE DE TRAGERE IN CADRUL TRUPELOR DE SECURITATE IN DECEMBRIE 1989, A FOST FACIL ACUM (22AUGUST 2015)SA NIMEREASCA TINTA UMANA FIXA SPRE DEOSEBIRE DE DIFICILELE TINTE UMANE IN MISCARE OCHITE(3) DESTUL DE PRECIS DATORITA LOCULUI SIGUR DE TRAGERE IN CARE SE AFLA F.B.-ISTUL.
  DIN 2007CEL PUTIN PANA IN 2010
  M-AM OPUS IN MOD SISTEMATIC RENUNTARII LA CODURILE ADOPTATE SUB INFLUENTA CELOR NAPOLEONIENE ,ARATAND COMISIEI EUROPENE CA MAFIA POLITICA DIN ROMANIA ARE INTERESUL DE-A INCALCA PRIN INTERMEDIUL NOILOR CODURI IN MAI MARE MASURA DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI,TINAND CONT CA EMITENTII NOILOR PREVEDERI CE SE VOR ADOPTA SUNT PARLAMENTARI PUSCARIABILI .
  IN LIPSA CITARII MELE ,TINARA JUDECATOARE A DAT O MINUTA CARE NU CONTINE UN ELEMENT ESENTIAL PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR SI LIBERTATILOR JUSTITIABILULUI: CALEA DE ATAC PREVAZUTA DE LEGE FATA DE MASURA RESPINGERII CA INADMISIBILA A PLANGERII DISPUSA DE CAMERA PRELIMINARA SUPUSA ARBITRARIULUI., ABUZULUI JUDECATORESC, O MODALITATE A COMPLETULUI UNIC CONSTITUIT DIN VREMURILE COMUNISMULUI REACTIVATE ODATA CU CONFISCAREA PUTERII DE CATRE ESALONUL 2 SI 3 AL PARTIDULUI COMUNIST DIN ROMANIA !
  IN SITUATIA IN CARE NU AR FI EXISTAT NICI O CALE DE ATAC IMPOTRIVA DECIZIEI PENALE DE RESPINGERE CA INADMISIBILA A CONTESTATIEI MELE ,CE VIZA IN PRINCIPAL ASPECTUL PRETINSEI NECOMPETENTE IN RAPORT CRITERIUL
  “ CALITATEA PERSOANEI”, TREBUIA SA EXISTE IN CUPRINSUL MINUTEI,IN FINALUL ACESTEIA, ACEA MENTIUNE OBLIGATORIE CONSTAND IN PRECIZAREA “FARA CALE DE ATAC”.
  LIPSA MENTIUNILOR ARATATE DIN CUPRINSUL ACTULUI PROCESUAL , DENUMIT MINUTA , CE FACE CORP COMUN CU HOTARAREA ,DUCE LA NULITATEA ABSOLUTA A DECIZIEI PENALE NR. 883/16.XI.2015 DATA DE SIOMONA CRISTINA NENITA JUDECATOARE DE DREPTURI SI LIBERTATI DIN CADRUL CAMEREI PRELIMINARE.
  O SA-MI SPUNETI CA
  TOCMAI PENTRU A NU-MI DA SEAMA DE EFECTUL PREJUDICIANT AL CALIFICARII INTENTIONAT DEFICITARE A OBIECTULUI CAUZEI NU A MENTIONAT JUDECATOAREA DE DREPTURI SI LIBERTATI FAPTUL CA NU MAI EXISTA CALE DE ATAC !
  DE CE CREDETI CA A CONVENIT COMUNISTILOR INCA DIN ANII 1980 APLICAREA IDEII PERESTROICAI SI IN ROMANIA DUPA CE A FOST INLOCUIT NICOLAE CEAUSESCU CU UN OM DE-AL SAU FARA DUMNEZEU?
  NU DOAR PENTRU MENTINEREA PRIVILEGIILOR AVUTE DE ACTIVISTII P.C.R. PANA IN 22.XII.1989,CI MAI ALES PENTRU DOBANDIREA ALTORA NOI PE SEAMA DEMOCRATIEI ORIGINALE MADE IN ROMANIA, SI A APARENTEI INSTAURARI A STATULUI DE DREPT CERTIFICATE PE CALEA RAPOARTELOR ANUALE J.A.I. COMANDATE EXPERTILOR AGREATI DE PRINCIPALELEL 3 FAMILII POLITICE DIN CADRUL COMISIEI EUROPENE.
  REVERBERATIA PROCEDEULUI COMPARARII PARLAMENTUL ROMANIEI CU CEA MAI DE VARF INSTITUTIE EUROPEANA (PARLAMENTUL EUROPEAN), A AVUT CA SCOP DOBANDIREA DE CATRE POLITRUCI A FACILITATILOR OFERITE DE ADERAREA LA UE .
  ASTFEL PARLAMENTARII DIN ROMANIA SUNT PE CALE SA ADOPTE CEVA(PENSII SUPLIMENTARE) SIMILAR CU BENEFICIILE CE LE AU EUROPARLAMENTARII .
  NUMAI CA MAFIA PARLAMENTARA S-A GANDIT CA TREBUIE AMANAT VOTUL FATA DE ACEASTA CARBUNE CARE ARDE MAINILE CELOR CARE-L TINE ,PENTRU DUPA LUNA DECEMBRIE .
  M-AM REFERIT PANA ACUM LA CE ERA IN SPATELE OBIECTIVULUI ADERARII RO LA UE.
  ACUM SA MA REFER LA OBIECTIVUL MAFIEI POLITICE IN CE PRIVESTE ADERAREA LA NATO.
  ATENTATELE TERORISTE
  SUNT CAUZA SI PRILEJUL PREMEDITAT CREAT DE CATRE MAFIA SECURITATII PRIN CARE DREPTURILE NOASTRE FUNDAMENTELE SI LIBERTATILE NOASTRE SUNT IN PERICOL EFECTIV .CONCRET DIN CAUZA CA MAFIA POLITICA SE FOLOSESTE DE UMBRELA N.A.T.O. IN SCOPUL MARSAV ARATAT. AMINTITI-VA DE CATE ORI A EXISTAT INTREBAREA PUSA DE ANUMITI INVITATI AI TELEVIZIUNILOR PRIVATE “ESTE MAI IMPORTANT SA AI SUPRAVEGHERE ELECTRONICA PRECUM IN IUSA SAU SA AI DREPTURI SI LIBERTATI MAI MULT DECAT ITI TREBUIE ?
  RESTRANGEREA CONTINUTULUI DREPTURILOR FUNDAMENTALE SI LIBERTATILOR SI ELIMINAREA GARANTIILOR CONSTITUTIONALE ALE ACESTORA SE URMARESTE PRIN PREMEDITATA PRODUCERE A ATENTATELOR INDIFERENT DE LOCUL COMITERII LOR ! DACA ACUM EXISTA ATAETEA DESFIINTARI DE DREPTURI MUSAMALIZATE DE AUTORITATILE JUDICIARE ,INCLUSIV DE TELEVIZIUNI, VA DATI SEAMA CE DESFIINTARI DE DREPTURI O SA EXISTE ODATA CU REVIZUIREA CRIMINALA A LEGII FUNDAMENTALE DORITE DE MAFIA PSD – PNL –ALDE- PC- UNPR MINORITATI NATIONALE LA UNISON CU IOHANNIS SI PREMIERUL LUI ?
  PENTRU A SUGRUMA IN FASA EVENTUALELE COMPLICATII CE SE POT IVI ,S-A PRELUATA IN CODURI PROCEDURA CAMEREI PRELIMINARE FOLOSITE LA E.C.H.R. PRIN CARE NU SE MAI ACCEDE LA FONDUL CAUZEI , CI SE REDUCE LA O PRETINSA VERIFICARE A CONDITIILOR DE ADMISIBILITATE NEMAIINTRANDU-SE PE FONDUL DEZAVANTAJOS(PENTRU AGRESORI ) AL CAUZEI
  HAIDETI SA VEDEM CAND SI CUM SI DE CE FOLOSEAU COMPARATIAM CU SOCIETATEA CAPITALISTA COMUNISTII ?
  PERVERSITATEA MASURILOR LUATE DE CATRE MAGISTRATII DIN ROMANIA INDICA DA AU RAMAS COMUNISTI SAU NU, DACA AU SCOLIT PE TINERII INVATACEI IN ALE RAULUI,DEVENIND NEOCOMUNISTI DE INCREDERE PENTRU SENIORI.
  RESPECTAREA SAU INCALCAREA LEGILOR ESTE IN INDICIU CERT CU PRIVIRE LA STADIUL IN CARE SE GASESTE SOCIETATEA RESPECTIVA INDIFERENT DE MODUL CUM SE DENUMESTE EA !

  SA VA LUATI LUMANARI DE BANII LA CARE M-ATI OBLIGAT ILEGAL CU TITLU DE CHELTUIELI JUDICIARE PRETINS A FI FACUTE DE STATUL NEOCOMUNIST MAFIOTIZAT IN CONDITIILE IN CARE STIATI CA NU AM NICI O SURSA DE VENIT DIN PARTEA STATULUI DIN 10 IULIE 2003 DE CAND A AVUT LOC DESFACEREA DISCIPLINARA A C.M.I..DIN PARTEA ANGAJATORULUI PRIMARIA MUNICIPIULUI BIUCURESTI.
  ESTE EVIDENT CA SUMA CERUTA TOT MIE DE 100LEI,SI NU CELOR CE-AU DETERMINAT INCERCAREA DE APARARE A DREPTURILOR PE CALEA CONTESTATIEI MELE, REPREZINTA O MODALITATE DE MANIFESTARE A “BANALITATII RAULUI”MICIMII JUNIORILOR FOLOSITI DE SENIORI , O RAZBUNARE PENTRU CA DEMASC MEDIATIC , ZILNIC DUPLICITATEA COMUNISTILOR SI NEOCOMUNISTILOR VOPSITI IN DIVERSE CULORI CARE MAI DE CARE MAI ATRAGATOARE PENTRU ALEGATORII FOARTE TINERI.
  CEI SIGURI PE EI IN MASURILE INUMANE DISPUSE PRIN CARE SE AFUNDA TOT MAI MULT IN TARAM MISCATOR PRIN FIECARE ABUZ IMPOTRIVA MEA IN PLAN J.A.I.,NU REALIZEAZA CA IN FINAL TOATE ACESTEA SE VOR CONTABILIZA LA MEDIATORUL EUROPEAN SI COMISIA EUROPEANA , CAND VA VENI SI TIMPUL PLATII SISTEMATICILOR VIOLATORI DE DREPTURI SI LIBERTATI !
  CELOR CE RAUL FACUT ALTORA LE PRODUCE SATISFACTII BOLNAVICIOASE , DE GENUL CELOR AVUTE DE CALAII SECURITATII,LE TRANSMIT CA DE CELE MAI MULTE ORI AM AVUT SATISFACTII JUDICIARE MAI MARI CAND AM REUSIT PENTRU ALTII CEEA CE NU AM REALIZAT PENTRU MINE !
  Morala (din latina, moralitas „maniere, caracter, comportament adecvat”) e o percepție a comportamentului care diferențiază intențiile, deciziile și acțiunile între cele bune (sau corecte) și rele (sau greșite). Un cod moral e un sitem de moralitate (de exemplu bazat pe o anumită filozofie, religie sau cultură). Morala este o ramură al Eticii, disciplină a filozofiei.
  Etica (din greacă ἦθος ēthos = datină, obicei) este una din principalele ramuri ale filosofiei și poate fi numită știința realității morale; ea se ocupă cu cercetarea problemelor de ordin moral, încercând să livreze răspunsuri la întrebări precum: ce este binele/răul? cum trebuie să ne comportăm?

  Etica normativă are în vedere prescrierea de norme pentru comportamentul
  individual al omului, dar și pentru organizarea morală a vieții sociale.
  Etică aplicată sau etica profesională[
  studiază aspecte particulare ale problematizării etice din perspectiva unor anumite profesii”
  ESTE ADEVARAT CA IN ROMANIA AVOCATURA(DE UNDE VINE MINISTRU JUSTITIEI ) N-ARE NICI O LEGATURA CU MORALA !ACEST ASPECT A FOST AVUT IN VEDERE CU OCAZIA AUDIERII PARLAMENTARE DE CATRE CANDIDATA LA POSTUL PRINCIPAL ARONDAT CAPITOLULUI 24 J.A.I.
  GANDURI UTILE TINERILOR ABSOLVENTI AI FACULTATII DE STIINTE JURIDICE PE CARE LE IMPARTASESC APARTINAND ALTCUIVA , DE CARE AR PUTEA TINE CONT MACAR LA NIVEL TEORETIC MINISTRUL JUSTITIEI, CHIAR DACA NU SE MAI AFLA IN PERIOADA FORMARII CARACTERIAL- PROFESIONALE .
  Selectia de ganduri a fost dificil de facut in timpul putin avut la indemana. A reusit totusi !
  “Legile chiar daca au un invelis juridic continutul este fundamentat pe morala.
  Dreptul va fi dintotdeauna cel care va realiza scopurile moralei,ptr ca el duce la indeplinirea dreptatii.
  de cele mai multe ori normele juridice se suprapun peste normele morale in sensul ca induc o anumita conduita ,insa exista si cazuri cand acest lucru nu se intampla(legile stirbesc o norma morala) ;
  Normele care nu indeplinesc o trasatura a moralei nu pot constitui norme juridice in adevaratul sens al cuvantului sau sunt norme juridice dar imperfecte. Morala este « stiinta moravurilor ,totalitatea regulilor care guverneaza raporturile dintre oameni »(Stefan Odobreja),Este « stiinta profilaxiei si a terapeuticii raului »(C.Voicu). Romanii spuneau « jus est ars boni et aequi »,adica dreptul e arta binelui si a echitatii ,valori imprumutate de la morala.Asadar dreptul e o « morala legiferata »,normele morale devin norme juridice .
  Trebuie sa existe o anumita obligatie morala ,pe langa cea juridica ,ptr. ca sistemul de drept sa poata functiona.
  In morala sanctiunile sunt remuscarile ,sentimentul de vinovatie ,dezaprobarea din partea societatii,asa numitul blam.
  Morala este una ptr toti. morala se poate aplica nediferentiat, oriunde ,oricand si oricui.Normele morale dainuiesc peste timp.
  morala vine din interiorul omului,priveste procesele sufletesti,convertindu-se sub forma perfectiunii ,iar dreptul apare din afara ,din societate,fiind interesat de legalitatea actiunilor ,de palpabilitatea lor.
  Cel mai mult influenta moralei se vede prin concretizarea valorii etice in drepturile si libertatile omului,caci morala sprijina interesul general .Morala si dreptul trebuie sa realizeze un proces de simbioza. Dreptul in calatoria sa prin lume trebuie sa traverseze morala,inputul si outputul din cadrul dreptului trebuie sa aiba semnatura moralei,ptr a putea realiza functia deontologica,adica ideea de corectitudine,echitatesi ,justitie.
  As spune ca si eu ca si orice om vad nedreptatile ce se intampla,ca se dau sentinte gresite dar aceasta nu inseamna ca nu exista morala la acesti judecatori ,ci ca nu vor sa tina cont de ea .
  Morala ar trebui sa strajuiasca sentintele din cadrul proceselor de judecata ,avand ,putem spune noi ,un caracter de ubicuitate.
  . Sa fii moral in luarea deciziilor inseamna sa dai o solutia pe care o merita.Aici intervine impersonalitatea judecatorului,ptr ca de multe ori poate sa fie afectat de speta respective . Orice judecator va da sentinta printro justificare conforma cu norma in vigoare ,insa el ajunge la aceasta solutie parcurgand diferite etape :va vedea ce spune legea trecand prin filtrul ratiunii ,al propriilor convingeri si prin filtrul inimii,al propriilor simtiri..
  Exista o notiune intre drept si morala si anume dreptatea.Ea este un liant intre cele doua ;ca si dreptul si morala, dreptatea este o valoare ,un scop urmarit deopotriva de primele doua.dreptatea este cea mai publica si cea mai legala dintre virtuti(Hart) Dreptatea poate insemna egalitate intre oameni ;principiul ar fi :la cazuri similare solutii similare ;
  Atat normele juridice cat si cele morale au o ipoteza (se refera la o anumiata categorie de oameni),dispozitie(impun o anumita conduita) si sanctiune(in drept cu efecte imediate,iar in morala blamul ).
  HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL 24.XI.2015.ORA 19.45

 4. HAC
  De la spaga in educatie, la spaga in sanatate,apoi in lupta cu focul (pompierii pompierii , a luat foc ….a m…..) si in justitie si administratie , precum si in toate domeniile vietii .
  Raed Arafat este ocupat cu ascunderea adevarului,adica cu rostirea minciunii dar si luarea spagii disimulate in sponsorizare !l-am prins cu minciuna pe RAED ARAFAT inca din momentul(2010) in care a venit LA INCENDIUL CE A AVUT LOC LA MATERNITATEA GIULESETI SOLDAT CU ARDEREA BEBELUSILOR,DIN CAUZA LIPSEI
  DETECTOARELOR DE FUM ……… .
  SCOPUL VENIRII LUI RAED ARAFAT A FOST SA-L ACOPERE PE PRIMARUL GENERAL SORIN OPRESCU,CONDUCATORUL PMB CARE IMPREUNA CU MINISTERUL SANATATII NU VIRASERA FONDURI SUFICIENTE SPITALELOR AFLATE IN ADMINISTRAREA LOR.INSTANTELE DE JUDECATA L-AU FACUT PIERDUT PE DOCTORUL CARE ACUM VREA SA SCAPE IAR DE BRATUL LUNG AL LEGII, PRIN FALSURI SI UZ DE FALS CU PRIVIRE LA
  STARE DE SANATAT E .
  ADICA DACA N-A MERS SMECHERIA CU SINUCISUL(NASTASE ) CE SE DOREA OPERAT CA SA SCAPE DE INCHISOARE,SORIN OPRESCU VA SCAPA DE PARNAIE TOT PRIN OPERATIE !CURAT – MURDAR, CHIRURGIA SE TINE DE CAPUL LUI SORIN.
  INVATAND DE LA NASTASE MINCIUNA CA MOD DE VIATA, PONTA L-A INVATAT PE RAED CUM SA MINTA :”DIN INFORMATIILE CE LE DETIN IN ACEST MOMENT”
  RAED ARAFAT A REPETAT MEREU ACEASTA SINTAGMA PENTRU CA EXISTA TEMEREA SA SE AFLE LA UN MOMENT DAT CA ISU(INSPECTORATUL DE STAT DE URGENTA CARE DA AVIZ P.S.I.[PAZA, STINGEREA INCENDIILOR ]) STIA DESPRE CLUBUL DE NOAPTE COLECTIV ,CARE DADUSE SPAGA DE RIGOARE LA I.S.U. DE CATE RAED ARAFAT PRETINDEA CA NU STIA DESPRE SPONSIPRIZARI ASA CUM NU STIA NICI DACA CLUBUL COLECTIV AVEA SAU NU AVIZ PSI DE LA ISU.
  PENTRU A DOVEDI CEVA IN CATEVA RANDURI CE URMEAZA, VA TREBUI SA MA INTORC PUTIN IN TIMP PENTRU VA FOCALIZA PE CEVA CE N-ATI OBSERVAT .
  MAI INTAI VA ADUC AMINTE CA ION CRISTOIU A SPUS –INTR-O CONVORBIRE TELEFONICA LA “REALITATEA”CAM ACUM 3-4 SAPTAMANI CA PREMIER VA FI VASILE DANCU.
  ACEASTA INSEAMNA DE FAPT PRIN DECRIPTARE CA VICEPREMIERUL DANCU CONDUCE DE FAPT GUVERNUL CIOLOS .
  DEMONSTRATIA SCURTA A TEORIEI FRAZEOLOGICE DE MAI SUS ESTE URMATOAREA :
  PREMIERUL DACIAN CIOLOS A CERUT DEMISIA SEFILOR ISU PENTRU A NU SE AJUNGE LA READ ARAFAT.
  Cum sa-si subrezeasca pozitia CIOLOS propunand demiterea lui RAED ARAFAT?mai bines a se puna rau cu strada decat cu PSD-ul ?vedeti de ce parsivul CIOLOS a fost la SPITAL LA CATIVA ARSI IN DI CLUBUL COLEVTIV SAU DE CE A DECLARTA CA MINISTERUL SANATATII VA VEA UN PROGRAM SPECIAL PENTRU ARSI (INEXISTENT IN MINISTERIATUL MINISTRULUI SANATATII NICOLAE BANICIOIU! )
  DUPA MODELUL AUTOSUSPENDARILOR DIN PARTID INVENTATE DE ADRIAN NASTASE, MAFIA PSD-ULUI A PROPUS SUSPENDAREA SEFILOR ISU PANA II SPALA JUSTITIA DIN ROMANIA .
  V.DANCU NU DOAR CA S-A OPUS DEMITERII LUI RAED ARAFAT ,DAR A SPUS LUI CIOLOS CHIAR CA “NICI SA NU-TI TREACA PRIN MINTE” ,CACI ARE DE FAPT ULTIMUL CUVANT !INTR-ADEVAR GUVERNUL CIOLOS DEPINDE DE VOTUL PSD-ULUI DIN PARLAMENT !
  IATA DE CE DE CATEVA ZILE INCOACE SE PRETINDE CA VASILE DANCU NU ESTE OMUL PSD, TOT ASA CUM NU SE MAI SUSTINE VERBAL CA PONTA
  L-A ADUS PE READ ARAFAT IJN ACEASTA FUNCTIE MAJORA, MOTIV PENTRU CARE PENTRU CA MINCIUNA SA TINA , TARICEANU A APELAT LA DIVERSIUNEA POTRIVIT CAREIA PALESTINIANUL RAED ARAFAT ESTE PROPUS IN FUNCTIA RESPECTIVA DE ALDE SI NU DE CATRE PSD !
  RAED ARAFAT S-A DAT SINGUR DE GOL CA STIA DESPRE FAPTUL CA ISU A COTIZAT LA CLUBUL COLECTIV .
  PAI DACA EL INSUSI LUA O PARTE DIN SPAGA , CUM SA NU STIE ?!TOCMAI DE ACEEA DECLARA PE UNDE APUCA(PRECUM PONTA ) ,CA EL NU STIAA NTERIOR ,CI A AFLAT DOAR IERI !PAI DGIPI(DIRECTIA GENERALA DE PROTECTIE A INFORMATIILOR) DE CE SUPRAVEHEA TEHNICO-OPERATIV PE JURNALISTUL TOLONTAN?NU PENTRU CA TOLONTAN AFLASE DESPRE FAPTUL CA ISU STIA IN MOD CERT (EXISTA O ADRESA IN ACEST SENS CU O LUNA INAINTE DE INCENDIU )DESPRE CLUBUL DE NOAPTE,DESPRE CARE ISU A PRETINS IN SCRIS CA NU E NEVOIE DE MASINI DE POMPIERI PE LANGA ACEA INCINTA CHIAR DACA AR PARTICIPA ACOLO 2000 DE OAMENI LA ACEL FESTIVAL CE URMA SA AIBA LOC .
  Cu D.G.I.P.I.sa-l urmareasca la ora 2noaptea pe Tolontan si pe cealalta jurnalista ,de teama sa nu afle mai mult decat trebuie si care ar putea ajunge la public !
  Amintiti-va ca in cel mai important domeniu, in sanatate,ministrul sanatatii N.BANICIOIU SI premierul PONTA care l-a propus pentru ocuparea acetei importante functii din partea mafiei P.S.D.-ului,au introdus spaga oficializata.
  Aceasta dupa ce in 2012 Ponta , Cazanciuc si Nitu (ca si ministrul de interne)au favorizat vizilbil pe mituitii profesori de catre mituitorii parinti ai elevilor prinsi in ofsaid cu ocazia sustinerii probelor examenului de bacalaureat,caci cadrele didactice au fost si urmau sa mai fie anexele nedemne ale mafiei politice cu prilejul fraudarii rezultatelor alegerilor chiar cu ocazia votului si numararea buletinelor de vot .Nu doar cu titlu de exemplu : la intrarea in multe scoli [ex:scoala 200]”exista urmatoarea mentiune pentru a fi vazuta de parintii votanti ce-si astfel influentati in exprimarea votului :”scoala modernizata la nivel european cu sprijinul primarului sectorului 3 Robert Negoita” .
  Intrucat am participat efectiv la alegerile din noiembrie 1996 si am vazut in concret cum stau lucrurile din calitate de delegat din partea unui partid fara fi simpatizant al respectivului partid /ba chiar am sesizat plecarea cu stampila pentru 2 ore a presedintei(delagatPNTCD),
  care ulterior am inteles de la o alta colega de-a ei,ca a reusit sa se titularizeze imediat dupa aportul ei in schimbul serviciului ilegal prestat mai sus aratat si de aceasta data.
  Afland ca si in alte sali ale scolii (localuri de votare )unde a avut loc votarea s-a folosit aceeasi stratagema legat de stampila disparuta odat cu presedinta comisiei timp de 2 ore si jumatate pentru a stampila (intr-o alta incapere de la care avea cheia) buletinele de vot in dreptunghiul unei anumite formatiuni politice in timpul votarii .
  Pentru a intelege care este mersul societal nu al trenurilor , cautand si gasind numarul de telefon in cartea de telefon al unuia de la partidul al carui delegat fusesem,si aratand ce-am observat,mi s-a spus de la capatul celuilalt telefon ca ordinul constand in facerea pasului inapoi,a venit din partea conducerii partidului , explicit rostindu-se numele lui Iliescu si Nastase,motivandu-se pasul inapoi in sensul de a da bine la Uniunea Europeana!
  Intr-adevar a urmat in 1999o depunere de catre folositul EMIL CONSTANTINESCU a unei cereri de aderare a Romaniei la U.E..
  Plecand de la un lucru cert, faptul ca istoria se repeta, observam ca se cam petrec aceasi tactica prin votarea guvernului CIOLOS.
  Pentru a nu fi gresit inteles precizez ca atat parintii din partea mamei mele(primar Buciumeni Dambovita ) cat si parintii din partea tatalui meu(Targoviste ) au fost membrii cu functii in P.N.T.C.D. in perioada cand acest partid era cu adevarat partid istoric .

  .
  Adevar si Minciuna
  Numim adevar o stare de lucruri sau o realitate obiectiva pe care o puteam cunoaste sau pe care o facem cunoscuta la randul nostru.
  In cele rostite de fiecare dintre noi, adevarul este concordanta dintre gandirea noastra si realitate: astfel, putem spune ca rostim adevarul (sau ca ceea ce spunem este adevarat) atunci cand nu este nici o diferenta intre ceea ce stim si gandim, pe deoparte si ceea ce spunem, pe de alta parte.
  Opusul adevarului – sau mai bine zis lipsa acestuia – este minciuna: o afirmatie care nu reflecta, intru totul ceea ce gandim si ceea ce stim nu este adevarata, ci falsa, mincinoasa. Minciuna nu se dovedeste decat in comparatie cu adevarul: Unde nu este adevar acolo este minciuna, dupa cum acolo nu este lumina ramane numai intuneric sau umbra.
  Adevarul absolut, de deasupra tuturor, este insusi Dumnezeu. Adevarul mantuitor este descoperit in persoana lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Care a venit sa marturiseasca adevarul si este El insusi adevarul: “Cel ce vine din cer este deasupra tuturor (…) Cel ce a primit marturia Lui a pecetluit ca Dumnezeu este adevarat.”
  Primul si cel mai mare mincinos: Diavolul !
  Pentru a readuce pe oameni pe calea cea dreapta Dumnezeu a dat – prin patriarhi si proroci – legi prin care erau condamnate, intre altele, minciuna si tot ceea ce este legat de ea: vorbirea fara rost, luarea numelui lui Dumnezeu in desert, furtul si falsul juramant. Astfel intre cele 10 porunci incredintate de Dumnezeu lui Moise pentru poporul evreu citim: “Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert. Sa nu furi! Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau!”
  De minciuna putem scapa numai prin adevarhttp://www.crestinortodox.ro/biserica-lume/adevar-minciuna-108147.html
  25.XI.2015 ORA 21.39 !
  HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL
  SE VREA INTRAREA IN AL TREILEA RAZBOI MONDIAL ASA CUM AM ARATAT INVCA DIN ANUL 2009!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: