În 3 ore lumea, aşa cum o ştii, se va schimba

1
UNIŢI SUB TRICOLOR este un proiect muzical care adună melodii cu mesaj civic şi patriotic, din ce în ce mai prezente în peisajul hip-hop. Pe album se regăsesc artişti din dreapta şi din stânga Prutului, semn al unităţii spaţiului cultural românesc.

Participarea lor este pro-bono şi în concordanţă cu ideile exprimate în melodii şi cu campanii precum Basarabia pământ românesc, Eroii nu mor niciodată sau Salvaţi Roşia Montană, în care tinerii se implică activ.

Încasările obţinute în urma vânzarii albumului vor fi donate liceului românesc din Tiraspol, ai cărui elevi si profesori se luptă pentru a învăţa în limba română. Un CD costa 10 RON. Apariţia CDurilor/lansarea albumului se va produce în momentul contabilizării a 1 000 de comenzi.

Albumul UNIŢI SUB TRICOLOR cuprinde momentan 14 piese ale unor artişti cunoscuţi din piesajul hip-hopului românesc (numele lor vor apărea treptat pe site). Restul pieselor se vor alege prin vot, din rândul celor trimise de vizitatorii siteului până pe 9 noiembrie.

www.unitisubtricolor.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: