„Moldova Suverana”: Romania pregateste o revolutie la Chisinau

– Marea sarbatoare a implinirii a 91 de ani de la revenirea tinuturilor de peste Prut in teritoriul natural al Romaniei lasa urme adanci pe creierele lipsite de circumvolutiuni ale urmasilor comisarilor NKDV, agentilor kaghebisti si ale slugoilor comunisti, tradatori de neam si de tara, simple marionete ale Moscovei neo-staliniste. Mai ales ca, la sfarsitul saptamanii, peste 30.000 de locuitori ai Romaniei de peste Prut au cerut Libertate si alungarea comunistilor.

Un oarecare Octavian (cu nume care aminteste de mercenarii austro-ungari – Catana) joaca kazaciocul intr-o fituica plina de atacuri la adresa romanilor si romanismului: Moldova Suverana. Urmand probabil exemplul excentricului Mihai Contiu (un inchipuit agent roman care s-a predat cu tot cu palarie si mustata autoritatilor de la Chisinau), acest Pseudo (nim sau om) Octavian „Nuconteaza” transforma o initiativa pur normala intr-o conspiratie. Mai precis, cu ocazia zilei de 27 Martie, cand se implinesc 91 de ani de la reunirea Basarabiei cu Romania, la Chisinau, sunt asteptati si romani de pe malul drept al Prutului. Apelurile la participarea la mitinguri pasnice au aparut pe mai multe site-uri, blog-uri si agentii de presa on-line, mijloace de informare de care comunistii cornuti filo-rusi ai lui Voronin se feresc ca de tamaie, pentru ca nu pot sa le controleze. „Brusc li s-a deschis apetitul pentru cunoasterea situatiei din R. Moldova! Acesti „soli” ai unirii care vor sa vina acolo, la Chisinau (din informatiile mele stiu ca vor sa se deplaseze si in cele mai importante orase din R.M.), pentru a-i invata pe moldoveni cum sa procedeze la declansarea unor mitinguri maraton de contestare a alegerilor si de rasturnare a ordinii de stat, precum si trei partide agresive din R.M., toti si toate fiind programati sa instaureze un haos social si politic de necontrolat, risca sa oblige autoritatile sa decreteze starea de urgenta. Complotul acestora are dimensiuni pe care nici nu le banuiti, asta si pentru ca sunteti in mijlocul evenimentelor. Este programat sa nu esueze, motiv pentru care a fost declansat cu circa doi ani in urma. Nimic nu este intimplator!”, scrie gazeta pomenita. „Pentru Romania, din nefericire pentru nelinistea cetatenilor moldoveni, politicienii  Vladimir Filat, Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoaca, Serafim Urechean si mai nou Vasile Tarlev reprezinta un PROIECT! Ca sa va dati seama, urmariti-le cu atentie actiunile intreprinse, in primul rind, de Vladimir Filat, Urechean sau Ghimpu, care transforma in „eveniment de protest” chiar si o pana de cauciuc a unei masini. Sa stiti ca de la distanta lucrurile se vad cu mai multa limpezime!”, scrie SIS-ul kaghebistului Voronin sub semnatura lui Octavian Catana.
// <![CDATA[// // <![CDATA[//

Potrivit celor mentionati, Traian Basescu are la dispozitie o masinarie diabolica, constituita de serviciile secrete romanesti, prin intermediul careia vrea sa indrepte atentia populatiei Romaniei spre asa-zisele probleme din Republica Moldova, spre „Basarabia, pamant romanesc”. Doar asa, crede el (n.r. pretinde Catana), romanii vor vedea un presedinte activ si preocupat de soarta Romaniei Mari, uitand de propriile greutati, multe din ele datorate si esecurilor lui Basescu. Presedintele roman – scrie Moldova Suverana, citata de Agerpres – este un om al spectacolului si al surprizelor. Si-a propus inlaturarea de la putere cu orice pret a actualei guvernari pentru ca, jucator fiind, stie ca pe fondul unui haos politic si social in Republica Moldova, el poate veni pe cal alb, ca un arbitru „european”, iar, pentru aceasta, are nevoie de o clasa politica moldoveneasca supusa lui, argumenteaza gazeta de perete kaghebista.

Autor: Marius BATCA

Sursa: Ziua

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: