Forumul Tinerilor din Gorj solidar cu organizatorii manifestarilor dedicate Unirii

Forumul Tinerilor din Gorj isi exprima sprijinul fata de demersul studentilor din Grupul de acţiune Noii Golani care a invitat cetatenii romani sa participe la serbarile ce au loc la Chisinau in cinstea zilei de 27 martie (implinirea a 91 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania).

In acelasi sens, consideram ca un pas pozitiv recenta solidarizare a ONG-urilor de pe cele doua maluri ale Prutului in apararea initiativei manifestarii din 27 martie si condamnarea incercarilor Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Republica Moldova de a ingradi dreptul la libera circulatie al unor cetateni europeni sub pretextul fals al participarii acestora la actiuni electorale.

Autoritatile comuniste de la Chisinau au demonstrat in ultima perioada nu doar o ostilitate vadita fata de Romania dar si fata de cetatenii acesteia, abuzand in mod frecvent in aplicarea legii in raport cu cetatenii romani.

Pentru a se evita astfel de abuzuri, consideram oportun ca autoritatile statului roman sa manifeste vigilenta in a apara cetatenii romani care vor participa la sarabatorirea unui eveniment istoric important pentru poporul roman, implinirea a 91 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania.

Catalin Cornea
Presedinte
Forumul Tinerilor din Gorj

Sursa: Forumul Tinerilor din Gorj

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: