Politicienii din Moldova aduc manifestanţi din România în plina campanie electorală

Pe 27 martie la Chişinău se anunţă o manifestaţie amplă cu participarea tineretului studios din România, – anunţă mai multe media electronice.

Potrivit informaţiei publicate de Grupul de Acţiune Noii Golani, din România, autocarele cu studenţii se vor deplasa la Chişinău atât cu rutele comandate, cât şi cu cele de cursă. Oraşele din care vor porni autocare sunt principalele centre universitare din România şi sunt marcate pe o hartă plasată în Internet.

Potrivit organizatorilor, acţiunea este, oficial, consacrată zilei Unirii Basarabiei cu România. În acelaşi timp, studenţii adunaţi la Chişinău vor participa la acţiuni electorale de amploare, care vor fi organizate de mai multe forţe pro-româneşti din segmentul liberal şi liberal-democrat.

Grupul de Acţiune Noii Golani se considera succesor al organizaţiei de la care a început Revoluţia în România în 1989.

Anunţul despre organizarea grupurilor de studenţi s-a făcut public după ce, potrivit unui comunicat oficial al Partidului Liberal, în perioada 18 – 20 martie liderul PL, Dorin Chirtoacă, a efectuat întâlniri electorale cu studenţii din oraşele româneşti Galaţi, Iaşi, Suceava şi Bucureşti.

Factorii de la ministerul de externe, contactaţi de agenţie, au declarat că sunt la curent cu informaţiile respective, refuzând să dea amănunte dacă au fost sau nu informate despre acţiunile respective şi autorităţile ţării vecine.

Sursa: OMEGA

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: